TEEMAJUHLAT
Haluatko järjestää juhlat jollain erityisellä teemalla?
Yritysasiakas halusi järjestää juhlat Australia-teemalla. Tarjolla oli herkkuja BBQ-tyylillä ja kengurunlihaakin oli pöydässä tarjolla. Koristelu oli teeman henkeen kuin myös musiikki. Tunnelma oli rento ja ilta erittäin onnistunut.
Asiakkaan palaute juhlan jälkeen:
Hei, kiitoksia onnistuneista juhlista perjantaina! Kaikki tuntui olevan ihan viimeisen päälle järjestelyitä, ruokaa ja palvelua myöten. Palaute on ollut vain positiivista!
Niina Nurmi / Pemamek tammikuu 2019
KEITTIÖMESTARIN MENU
- Sorrin frisee-salaattia, granaattiomenan siemeniä, cantaloupe-melonia ja paahdettua halloumia
- Linssi-lehtikaalisalaattia, artisokkaa ja cashew-pähkinää
- Caesar-salaattia ravunpyrstöillä
- Nizzan salaattia
- Muscovado-sokerisuolattua lohta
- Siikatartaria saaristolaisleivällä
- Tomaatti-mozzarella bruschettaa
- Myslileipää, saaristolaisleipää ja voita
- Lohta mie de pain
- Quornia ja caponata-kasviksia
- Rosmariiniperunaa
- Sitruunajuustokakkua kauden koristein
KATALONIAN MAKUAARTEET – MENU
- Vihersalaattia, mansikkaa, cantaloupe-melonia sekä manchego-juustoa
- Tomaatti-sipulisalaattia tai appelsiini-punasipulisalaattia
- Rapeaa Cosmopolitan -salaattia, paahdettua Serranon kinkkua, limeaiolia ja parmesan lastuja
- Helmiscouscous -salaattia
- Marinoituja oliiveja, paahdettuja valkosipulikynsiä sekä suippopaprikaa
- Chorizo-pyöryköitä ja romesco-kastiketta
- Mango-katkarapusalsaa
- Patonkia ja tuoreyrttilevitettä
- Sherryssä haudutettua ylikypsää possua
- Savupaprikalla ja rosmariinilla maustettua paahtoperunaa
- Kasvispaistos kauden kasviksista
- Juustokakkua, tuoreita marjoja
ITALIAN MAKUJA -MENU
- Insalata verde -salaattia, yrttiöljyä
- Antipastosalaattia
- Pecorino-viikunaravioli -salaattia
- Kirsikkatomaattia ja mozzarellaa basilikapestolla maustettuna
- Punajuurta, lehtikaalia, gorgonzolaa sekä paahdettuja pinjansiemeniä
- Häränlihacarpaccio ja basilikamajoneesia
- Muscovado-sokerisuolattua lohta ja sitruunasiirappivinaigrettea
- Focaccialeipää
- Lohta ja salsa verde -kastiketta
- Broileria sisäfileetä Saltimbocca ja balsamico-kastiketta
- Parmesanperunagratiinia
- Passionjuustokakkua, tuoreita marjoja
- Kysy tämän menun yhteyteen tarjousta Nordic Gelato Factory -artesaanigelatotarjoilusta!
PERINTEINEN JUHLAMENU
- Sorrin vihersalaattia, kauden kasviksia sekä talon salaatinkastiketta
- Savulohi-ohrasalaattia ja yrttikastiketta
- Caesar-salaattia maalaiskanalla ja paahdetulla pekonilla sekä leipäkrutonkeja
- Kyheröisen tilan kananmunia savukinkkukoristein
- Kotijuustoa ja herukkakastiketta
- Graavia lohta ja hovimestarin kastiketta
- Sinappi-mallasviskisilliä
- Katajanmarjasilakkaa
- Leipävalikoima, kirnuvoita
- Ylikypsää possua, konjakki-kermakastiketta
- Herkkulihapullia
- Persiljaperunaa Katunpään sadosta
- Kasvisgratiinia tai hunajaisia uunijuureksia
- Puolukkakinuskitäytekakkua
Nordic Gelato Factoryn artesaanijäätelövalikoima ( 2 makua ) / voidaan tarjoilla ruokailun jälkeen väliruokana / erikoisohjelmana.
Juustokakkua tai kakku valintanne mukaan
* Esimerkkimenut ovat muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Pyydä tarjous omaan hääjuhlaasi tilaukset@abocatering.fi. Annamme sinulle hinnan kokonaispaketista, joka sisältää ruoan, henkilökunnan sekä astiat. Näin saat tarkan käsityksen cateringin kokonaishinnasta!