TEEMAJUHLAT

Haluatko järjestää juhlat jollain erityisellä teemalla?

Yritysasiakas halusi järjestää juhlat Australia-teemalla. Tarjolla oli herkkuja BBQ-tyylillä ja kengurunlihaakin oli pöydässä tarjolla. Koristelu oli teeman henkeen kuin myös musiikki. Tunnelma oli rento ja ilta erittäin onnistunut.

Asiakkaan palaute juhlan jälkeen:

Hei, kiitoksia onnistuneista juhlista perjantaina! Kaikki tuntui olevan ihan viimeisen päälle järjestelyitä, ruokaa ja palvelua myöten. Palaute on ollut vain positiivista!

Niina Nurmi / Pemamek tammikuu 2019

KEITTIÖMESTARIN MENU

  • Sorrin frisee-salaattia, granaattiomenan siemeniä, cantaloupe-melonia ja paahdettua halloumia
  • Linssi-lehtikaalisalaattia, artisokkaa ja cashew-pähkinää
  • Caesar-salaattia ravunpyrstöillä
  • Nizzan salaattia
  • Muscovado-sokerisuolattua lohta
  • Siikatartaria saaristolaisleivällä
  • Tomaatti-mozzarella bruschettaa
  • Myslileipää, saaristolaisleipää ja voita
  • Lohta mie de pain
  • Quornia ja caponata-kasviksia
  • Rosmariiniperunaa
  • Sitruunajuustokakkua kauden koristein

 

KATALONIAN MAKUAARTEET – MENU

  • Vihersalaattia, mansikkaa, cantaloupe-melonia sekä manchego-juustoa
  • Tomaatti-sipulisalaattia tai appelsiini-punasipulisalaattia
  • Rapeaa Cosmopolitan -salaattia, paahdettua Serranon kinkkua, limeaiolia ja parmesan lastuja
  • Helmiscouscous -salaattia
  • Marinoituja oliiveja, paahdettuja valkosipulikynsiä sekä suippopaprikaa
  • Chorizo-pyöryköitä ja romesco-kastiketta
  • Mango-katkarapusalsaa
  • Patonkia ja tuoreyrttilevitettä
  • Sherryssä haudutettua ylikypsää possua
  • Savupaprikalla ja rosmariinilla maustettua paahtoperunaa
  • Kasvispaistos kauden kasviksista
  • Juustokakkua, tuoreita marjoja

 

ITALIAN MAKUJA -MENU

  • Insalata verde -salaattia, yrttiöljyä
  • Antipastosalaattia
  • Pecorino-viikunaravioli -salaattia
  • Kirsikkatomaattia ja mozzarellaa basilikapestolla maustettuna
  • Punajuurta, lehtikaalia, gorgonzolaa sekä paahdettuja pinjansiemeniä
  • Häränlihacarpaccio ja basilikamajoneesia
  • Muscovado-sokerisuolattua lohta ja sitruunasiirappivinaigrettea
  • Focaccialeipää
  • Lohta ja salsa verde -kastiketta
  • Broileria sisäfileetä Saltimbocca ja balsamico-kastiketta
  • Parmesanperunagratiinia
  • Passionjuustokakkua, tuoreita marjoja
  • Kysy tämän menun yhteyteen tarjousta Nordic Gelato Factory -artesaanigelatotarjoilusta!

 

PERINTEINEN JUHLAMENU

  • Sorrin vihersalaattia, kauden kasviksia sekä talon salaatinkastiketta
  • Savulohi-ohrasalaattia ja yrttikastiketta
  • Caesar-salaattia maalaiskanalla ja paahdetulla pekonilla sekä leipäkrutonkeja
  • Kyheröisen tilan kananmunia savukinkkukoristein
  • Kotijuustoa ja herukkakastiketta
  • Graavia lohta ja hovimestarin kastiketta
  • Sinappi-mallasviskisilliä
  • Katajanmarjasilakkaa
  • Leipävalikoima, kirnuvoita
  • Ylikypsää possua, konjakki-kermakastiketta
  • Herkkulihapullia
  • Persiljaperunaa Katunpään sadosta
  • Kasvisgratiinia tai hunajaisia uunijuureksia
  • Puolukkakinuskitäytekakkua

 

Nordic Gelato Factoryn artesaanijäätelövalikoima ( 2 makua ) / voidaan tarjoilla ruokailun jälkeen väliruokana / erikoisohjelmana.

Juustokakkua tai kakku valintanne mukaan

* Esimerkkimenut ovat muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Pyydä tarjous omaan hääjuhlaasi tilaukset@abocatering.fi. Annamme sinulle hinnan kokonaispaketista, joka sisältää ruoan, henkilökunnan sekä astiat. Näin saat tarkan käsityksen cateringin kokonaishinnasta!