Häämenut

uutta! Nyt saatavilla kysytty kasvis- ja kalapainotteinen menu.

Keittiömestarin menu

Sorrin frisee-salaattia, granaattiomenan siemeniä, cantaloupe-melonia ja paahdettua halloumia

Linssi-lehtikaalisalaattia, artisokkaa ja cashew-pähkinää

Caesar-salaattia ravunpyrstöillä

Nizzan salaattia

Muscovado-sokerisuolattua lohta

Siikatartaria saaristolaisleivällä

Tomaatti-mozzarella bruschettaa

Myslileipää, saaristolaisleipää ja voita


Lohta mie de pain

Quornia ja caponata-kasviksia

Rosmariiniperunaa


Sitruunajuustokakkua kauden koristein


Kesämenu 2020

Sorrin salaattia, mansikkaa, cantaloupe-melonia ja paahdettua halloumia, mansikka- ja viikunabalsamicoa

Caesar-salaattia jokiravuilla ja maalaisleipäkrutonkeja

Bulqur-Quinoasalaattia paahdettujen kasvisten ja villirucolan kera

Savustettua lohta ja wasabimajoneesia

Siikatartaria saaristolaisleivällä

Kana-yakitorivartaita

Kirsikkatomaattifocacciaa


Ylikypsää häränrintaa, karhunvadelma-portviinikastiketta

Rosmariinilla maustettua paahtoperunaa

Kesäkasviksia Gremolata


Mansikkakermatäytekakkua


KATALONIAN MAKUAARTEET - MENU

Vihersalaattia, mansikkaa, cantaloupe-melonia sekä manchego-juustoa

Tomaatti-sipulisalaattia tai appelsiini-punasipulisalaattia

Rapeaa Cosmopolitan -salaattia, paahdettua Serranon kinkkua, limeaiolia ja parmesan lastuja

Helmiscouscous -salaattia

Marinoituja oliiveja, paahdettuja valkosipulikynsiä sekä suippopaprikaa

Chorizo-pyöryköitä ja romesco-kastiketta

Mango-katkarapusalsaa

Patonkia ja tuoreyrttilevitettä


Sherryssä haudutettua ylikypsää possua

Savupaprikalla ja rosmariinilla maustettua paahtoperunaa

Kasvispaistos kauden kasviksista


Juustokakkua, tuoreita marjoja


ITALIAN MAKUJA -MENU

Insalata verde -salaattia, yrttiöljyä

Antipastosalaattia

Pecorino-viikunaravioli -salaattia

Kirsikkatomaattia ja mozzarellaa basilikapestolla maustettuna

Punajuurta, lehtikaalia, gorgonzolaa sekä paahdettuja pinjansiemeniä

Häränlihacarpaccio ja basilikamajoneesia

Muscovado-sokerisuolattua lohta ja sitruunasiirappivinaigrettea

Focaccialeipää


Lohta ja salsa verde -kastiketta

Broileria sisäfileetä Saltimbocca ja balsamico-kastiketta

Parmesanperunagratiinia


Passionjuustokakkua, tuoreita marjoja

Kysy tämän menun yhteyteen tarjousta Nordic Gelato Factory -artesaanigelatotarjoilusta!

Perinteinen juhlamenu

Sorrin vihersalaattia, kauden kasviksia sekä talon salaatinkastiketta

Savulohi-ohrasalaattia ja yrttikastiketta

Caesar-salaattia maalaiskanalla ja paahdetulla pekonilla sekä leipäkrutonkeja

Kyheröisen tilan kananmunia savukinkkukoristein

Kotijuustoa ja herukkakastiketta

Graavia lohta ja hovimestarin kastiketta

Sinappi-mallasviskisilliä

Katajanmarjasilakkaa

Leipävalikoima, kirnuvoita


Ylikypsää possua, konjakki-kermakastiketta

Herkkulihapullia

Persiljaperunaa Katunpään sadosta

Kasvisgratiinia tai hunajaisia uunijuureksia


Puolukkakinuskitäytekakkua


ÅBO-MENU 2019

Viherversosalaattia, granaattiomena siemeniä, vuohenjuustoa sekä siemengranolaa

Länsirannikon salaattia

Paahdettua punajuurta, lehtikaalia ja aurajuustoa

Gubbröraa ruissipsillä

Mätimoussella pursotettuja kananmunia

Napue Ginillä graavattua lohta

Naudan kuvetta, piparjuurikapriskastiketta

Leipävalikoima, voita


Ylikypsää karitsan paahtopaistia, timjamikastiketta

Kuharullia ja rapukastiketta

Yrttiperunaa


Nordic Gelato Factoryn artesaanijäätelövalikoima ( 2 makua ) / voidaan tarjoilla ruokailun jälkeen väliruokana / erikoisohjelmana.

Juustokakkua tai kakku valintanne mukaan


* Esimerkkimenut ovat muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Pyydä tarjous omaan hääjuhlaasi tilaukset@abocatering.fi. Annamme sinulle hinnan kokonaispaketista, joka sisältää ruoan, henkilökunnan sekä astiat. Näin saat tarkan käsityksen cateringin kokonaishinnasta!