LAADUKKAAT RAAKA-AINEET, HYVÄT MAUT SEKÄ ILOINEN PALVELU – NE OVAT JUHLAN SYDÄN!

Åbo Cateringin yrittäjä on Chef Rôtisseur Sami Kantonen. Sami on tehnyt pitkän uran eri hotelleissa keittiömestarin tehtävissä. Laadukkaista raaka-aineista valmistettu ruoka ja hyvä palvelu ovat sydämen asioita.

Lähituottajien raaka-aineita käytetään aina kun se on mahdollista.


YRITYKSEN HISTORIA

Åbo Catering ( ent. Pitopirjo ) on perustettu vuonna 1983 Turkuun Hannunniitun kaupunginosaan. Muutoksen tuulet puhalsivat keväällä 2020 ja yrityksen toiminta siirtyi Naantaliin sellaisiin tiloihin, joissa on mahdollisuus yhdistää lounasravintolatoiminta sekä catering-palvelut saman katon alle.

Yritys tunnetaan laadukkaista ruokatarjoiluista ja hyvästä palvelusta. Kanta-asiakkaiden määrä on suuri ja yritysasiakkaat ovat olleet uskollisia yrityksen palveluille. Paljon olemme saaneet myös uusia tyytyväisiä asiakkaita.

Joulukuusta 2016 alkaen yrityksen palveluista on vastannut kokenut keittiömestari, Chef Rôtisseur Sami Kantonen.

Keväällä 2023 Kantonen avasi Krookilan kotiseutukeskuksessa sijaitsevan ravintolan Krookilan Toivon.

HUOMIOIMME MYÖS ERITYISRUOKAVALIOT

Vegaaniset tarjoilut ja gluteenittomuus ovat tämän päivän vaatimuksia. Makumieltymyksiä ja ruokarajoitteita on monia, ja meidän tehtävämme on valmistaa jokaiselle juhlavieraalle sopivaa ja makuaisteja hivelevää tarjottavaa.