Laadukkaat raaka-aineet, hyvät maut sekä iloinen palvelu – ne ovat juhlan sydän!

Åbo Cateringin yrittäjä on Chef Rôtisseur Sami Kantonen. Sami on tehnyt pitkän uran eri hotelleissa keittiömestarin tehtävissä. Laadukkaista raaka-aineista valmistettu ruoka ja hyvä palvelu ovat sydämen asioita.

Lähituottajien raaka-aineita käytetään aina kun se on mahdollista. Perunat ja kananmunat toimitetaan suoraan tilalta Åbo Cateringin kylmiöön. Kalaliike S. Wallin toimittaa kalatuotteet ja Lihaliike Reino Jokinen takaa laadukkaat lihat.


Huomioimme erityisruokavaliot

Vegaaniset tarjoilut ja gluteenittomuus ovat tämän päivän vaatimuksia. Makumieltymyksiä ja ruokarajoitteita on monia, ja meidän tehtävämme on valmistaa jokaiselle juhlavieraalle sopivaa ja makuaisteja hivelevää tarjottavaa.