HÄÄMENUT

Hääjuhlien suunnittelun tärkeimmät asiat ovat vihkimispaikka, juhlatila ja hääcatering. Olemme suunnittelleet erilaisia häämenuja, jotta asiakkaan on helpompi löytää omien mieltymysten mukainen kokonaisuus. Tai sitten lähdemme hääparin toiveiden pohjalta miettimään kokonaisuutta yhteisessä tapaamisessa.

Olemme erityisen onnellisia saamastamme hyvästä palautteesta sekä ruoan ja palvelun suhteen. Åbo Catering – Juhlii kanssasi!

KEITTIÖMESTARIN MENU

  • Sorrin frisee-salaattia, granaattiomenan siemeniä, cantaloupe-melonia ja paahdettua halloumia
  • Linssi-lehtikaalisalaattia, artisokkaa ja cashew-pähkinää
  • Caesar-salaattia ravunpyrstöillä
  • Nizzan salaattia
  • Muscovado-sokerisuolattua lohta
  • Siikatartaria saaristolaisleivällä
  • Tomaatti-mozzarella bruschettaa
  • Myslileipää, saaristolaisleipää ja voita
  • Lohta mie de pain
  • Quornia ja caponata-kasviksia
  • Rosmariiniperunaa
  • Sitruunajuustokakkua kauden koristein


KESÄMENU

  • Sorrin salaattia, mansikkaa, cantaloupe-melonia ja paahdettua halloumia, mansikka- ja viikunabalsamicoa
  • Caesar-salaattia jokiravuilla ja maalaisleipäkrutonkeja
  • Bulqur-Quinoasalaattia paahdettujen kasvisten ja villirucolan kera
  • Savustettua lohta ja wasabimajoneesia
  • Siikatartaria saaristolaisleivällä
  • Kana-yakitorivartaita
  • Kirsikkatomaattifocacciaa
  • Ylikypsää häränrintaa, karhunvadelma-portviinikastiketta
  • Rosmariinilla maustettua paahtoperunaa
  • Kesäkasviksia Gremolata
  • Mansikkakermatäytekakkua

 

KATALONIAN MAKUAARTEET – MENU

  • Vihersalaattia, mansikkaa, cantaloupe-melonia sekä manchego-juustoa
  • Tomaatti-sipulisalaattia tai appelsiini-punasipulisalaattia
  • Rapeaa Cosmopolitan -salaattia, paahdettua Serranon kinkkua, limeaiolia ja parmesan lastuja
  • Helmiscouscous -salaattia
  • Marinoituja oliiveja, paahdettuja valkosipulikynsiä sekä suippopaprikaa
  • Chorizo-pyöryköitä ja romesco-kastiketta
  • Mango-katkarapusalsaa
  • Patonkia ja tuoreyrttilevitettä
  • Sherryssä haudutettua ylikypsää possua
  • Savupaprikalla ja rosmariinilla maustettua paahtoperunaa
  • Kasvispaistos kauden kasviksista
  • Juustokakkua, tuoreita marjoja

 

ITALIAN MAKUJA -MENU

  • Insalata verde -salaattia, yrttiöljyä
  • Antipastosalaattia
  • Pecorino-viikunaravioli -salaattia
  • Kirsikkatomaattia ja mozzarellaa basilikapestolla maustettuna
  • Punajuurta, lehtikaalia, gorgonzolaa sekä paahdettuja pinjansiemeniä
  • Häränlihacarpaccio ja basilikamajoneesia
  • Muscovado-sokerisuolattua lohta ja sitruunasiirappivinaigrettea
  • Focaccialeipää
  • Lohta ja salsa verde -kastiketta
  • Broileria sisäfileetä Saltimbocca ja balsamico-kastiketta
  • Parmesanperunagratiinia
  • Passionjuustokakkua, tuoreita marjoja
  • Kysy tämän menun yhteyteen tarjousta Nordic Gelato Factory -artesaanigelatotarjoilusta!

 

PERINTEINEN JUHLAMENU

  • Sorrin vihersalaattia, kauden kasviksia sekä talon salaatinkastiketta
  • Savulohi-ohrasalaattia ja yrttikastiketta
  • Caesar-salaattia maalaiskanalla ja paahdetulla pekonilla sekä leipäkrutonkeja
  • Kyheröisen tilan kananmunia savukinkkukoristein
  • Kotijuustoa ja herukkakastiketta
  • Graavia lohta ja hovimestarin kastiketta
  • Sinappi-mallasviskisilliä
  • Katajanmarjasilakkaa
  • Leipävalikoima, kirnuvoita
  • Ylikypsää possua, konjakki-kermakastiketta
  • Herkkulihapullia
  • Persiljaperunaa Katunpään sadosta
  • Kasvisgratiinia tai hunajaisia uunijuureksia
  • Puolukkakinuskitäytekakkua

Nordic Gelato Factoryn artesaanijäätelövalikoima ( 2 makua ) / voidaan tarjoilla ruokailun jälkeen väliruokana / erikoisohjelmana.

Juustokakkua tai kakku valintanne mukaan

* Esimerkkimenut ovat muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Pyydä tarjous omaan hääjuhlaasi tilaukset@abocatering.fi. Annamme sinulle hinnan kokonaispaketista, joka sisältää ruoan, henkilökunnan sekä astiat. Näin saat tarkan käsityksen cateringin kokonaishinnasta!